Dobrodošli na službene stranice Hostel 101 Dalmatinac Rezervirajte odmah
Smještaj
Od 120 HRK po krevetu
Soba za 7 osoba
Broj kreveta: 7
Maksimalni broj osoba:

Naša najveća soba ima nosi ime po Istarskoj županiji. Ima 23m2, vlastitu kupaonicu, prostor za sjedenje i 7 osobnih ormarića. U sobi je dostupan besplatni WiFi i klima, a uz svaki krevet i svijetlo za čitanje. Soba uključuje i besplatno parking mjesto.

Od 120 HRK po krevetu
Sobe za 6 osoba
Broj kreveta: 6
Maksimalni broj osoba:

Zadarska i Splitsko-dalmatinska soba su veličine 21,5 m2. Sadržavaju 6 osobnih ormarića , prostor za sjedenje i vlastitu kupaonicu. Svaki krevet ima svijetlo za čitanje, a dostupan je i besplatni WiFi, klima i besplatno parking mjesto.

Od 120 HRK po krevetu
Sobe za 4 osobe
Broj kreveta: 4
Maksimalni broj osoba:

Vukovarsko- srijemska, Osječko- baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka i Dubrovačko-neretvanska soba imaju 18m2, 4 osobna ormarića i prostor za sjedenje. U sobi je dostupna klima i besplatni WiFi. Uz svaki krevet dolazi i svijetlo za čitanje uz police za odlaganje. Dodatni komfor je osiguran s vlastitom kupaonicom u sobi. Također, soba uključuje i besplatno parking mjesto.

Od 150 HRK po krevetu
Soba za 2 osobe
Broj kreveta: 2
Maksimalni broj osoba:

Naša dvokrevetna soba ime je dobila po glavnom gradu Hrvatske – Zagrebu. Ima 18 m2, te sadrži 2 sobna ormarića, vlastitu kupaonicu , klimu i besplatni WiFi. Također, ako se odlučite za sobu Grad Zagreb , imate i besplatan parking.

 

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. više informacija

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Euopske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Zatvori