Dobrodošli na službene stranice Hostel 101 Dalmatinac Rezervirajte odmah
Sobe za 4 osobe

Sobe za 4 osobe

Od 120 HRK po krevetu
Maks. osoba: 
 
Broj kreveta: 4

Vukovarsko- srijemska, Osječko- baranjska, Požeško-slavonska, Primorsko-goranska, Sisačko-moslavačka i Dubrovačko-neretvanska soba imaju 18m2, 4 osobna ormarića i prostor za sjedenje. U sobi je dostupna klima i besplatni WiFi. Uz svaki krevet dolazi i svijetlo za čitanje uz police za odlaganje. Dodatni komfor je osiguran s vlastitom kupaonicom u sobi. Također, soba uključuje i besplatno parking mjesto.

Rezervirajte

PDV iznosi 13% i uključen je u cijenu.

U cijenu nije uključena boravišna pristojba u iznosu od 7,00 kn po osobi i po noćenju.

  • udobna soba veličine 18 m2
  • vlastita kupaonica i toalet
  • 4 osobnih ormarića s ključem
  • prostor za sjedenje
  • besplatan WiFI i klima
  • svjetlo za čitanje uz police za odlaganje


Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. više informacija

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Euopske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Zatvori