Dobrodošli na službene stranice Hostel 101 Dalmatinac Rezervirajte odmah
O Iloku

Dok ste u Vukovaru, bilo bi šteta ne posjetiti Ilok – najistočniji grad Republike Hrvatske.
Sa svojom bogatom povješću, izvrsnom gastronomskom ponudom i prekrasnom prirodom svakako bi se trebao naći na vašoj listi ako se nađete u Slavoniji ili barem okolici Vukovara.

croatia_slavonija_ilok_191201 (1)index-04

Ono što vam sigurno preporučujemo da ne propustite su Iločki podrumi koji su poznati u cijeloj Hrvatskoj, a i  šire – pogotovo kod istinskih ljubitelja vina. Nisu samo hedonisti oni koji će se pronaći ovdje, u Iloku možete posjetiti i dvorac Odescalchi – Muzej grada Iloka, zatim svetište, crkvu i samostan sv. Ivana Kapistrana, ne propustite sve to zaokružite posjetom ladanjskog imanja Principovac – na kojem možete zaigrati golf, uživati u prirodi, a na kraju i uživati u pravim slavonskim specijalitetima koje ćete dugo pamtiti.

793e95733d341d724803538ad7379cf8

Ilok 260412. Restoran Principovac u Iloku. Na slici restoran Principovac. Foto: Danijel Soldo / CROPIX

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. više informacija

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Euopske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Zatvori