Dobrodošli na službene stranice Hostel 101 Dalmatinac Rezervirajte odmah
Književna večer u Gradskoj knjižnici Vukovar
Književna večer u Gradskoj knjižnici Vukovar

U sklopu programa “Advent u Vukovaru” Gradska knjižnica Vukovar organizira književnu večer.

Specijalni gost je hrvatski pisac Pavao Pavličić, dok će o književnim djelima akademika govoriti književnica Julijana Matanović, uz pomoć glumice Anje Šovagović-Despot koja će čitati tekstove.

Ovim putem, Hostel 101 Dalmatinac Vukovar poziva vas na ovu večer koja će se održati u subotu, 10. prosinca 2016. godine u 18:00 u prostorijama Gradske knjižnice Vukovar.

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. više informacija

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Euopske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Zatvori