Dobrodošli na službene stranice Hostel 101 Dalmatinac Rezervirajte odmah
Bike & Bed
Bike & Bed

S obzirom da je Vukovar dio rute Eurovelo 6 (Budimpešta- Beograd) koja prolazi kroz Slavoniju i uz Dunav pa sve do Crnog mora, 101 Dalmatinac Vukovar uz smještaj nudi i uslugu spremišta u kojem zbrinuti bicikle preko noći.
Također raspolažemo i sa biciklističkim kartama i drugim podacima koji su bitni sudionicima Eurovelo-a 6, kao npr. gdje se nalaze najbliži servisi i ostalo.

Ove Internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. više informacija

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Euopske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Zatvori